Tillbaka

Då mottagningen utökar sin verksamhet söker vi dig som är leg psykoterapeut och handledare. S:t Lukas Gävleborg består av sex legitimerade psykoterapeuter som har en bred kompetens kring olika typer av samtal och metoder för psykoterapeutisk behandling. Vi har en mångårig erfarenhet av arbete med privat och offentlig vård och idéburna organisationer. Vi arbetar både på uppdrag av privatpersoner och företag.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna utgörs av psykoterapeutiska samtal och handledning. Som medarbetare hos S:t Lukas Gävleborg förväntas du ta en aktiv roll i arbetet med att utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykoterapeut. I första hand söker vi dig med handledarutbildning. Flerårig erfarenhet av psykoterapeutiskt arbete och handledning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform

Tjänstens omfattning 100 %.

Tillträde

Enligt överenskommelse, Senast den 31 mars vill vi ha din ansökan. Intervjuer och urval sker löpande under ansökningstiden. I ansökan vill vi att du beskriver varför du söker till S:t Lukas, hur du ser på ditt arbete som terapeut/handledare och vad du kan bidra med utöver terapierna. Bifoga ditt CV och ange gärna referenser. Välkommen med din ansökan!

För ytterligare information

Kontakta verksamhetschef Daniel Björk, tel. 026-635086,070-6418151,

mail: daniel.karlsson@sanktlukas.se