Tillbaka

Chef Psykoterapi & Handledning

Vill du leda en grupp med 14 erfarna leg. psykoterapeuter och handledare på våra tre mottagningar i Göteborg, Mölndal och Borås?
Vill du dessutom vara en del i arbetet med att utveckla hela S:t Lukas Göteborgs verksamhet, så att vi kan göra ännu större skillnad för människor och organisationer i vårt närområde?

Vi söker dig som är leg. psykolog eller leg. psykoterapeut med ett antal års erfarenhet av arbete med psykoterapi, handledning eller parterapi.
Som psykolog/psykoterapeut kan du ha varierande teoretisk bakgrund, men som ledare för en grupp psykoterapeuter med olika inriktningar behöver du vara intresserad av hur dessa både kan berika och komplettera varandra samt generellt av psykoterapeutiska processer. Du behöver ha tidigare erfarenheter från intäktsfinansierad verksamhet där kontakten med olika kunder är en naturlig del i arbetet. Tidigare chefs/ledarroller samt utbildningar inom ledarskap är meriterande. Även erfarenhet av att utbilda inom ditt kunskapsområde är meriterande.

I tjänsten finns utrymme för eget arbete med klienter, handledningsuppdrag, utbildningar eller andra uppdrag inom S:t Lukas Göteborgs verksamhet.

Läs hela platsannonsen här

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer

Daniel Oscarsson
Vd/verksamhetschef, daniel.oscarsson@sanktlukas.se, 031-58 85 10.

För ansökan – skicka personligt brev samt meritförteckning med e-post till daniel.oscarsson@sanktlukas.se märkt med ”Chef Psykoterapi & Handledning”. Vi behöver ha din ansökan senast den 28 maj.