25/01

2019

Administratör på deltid

Om dig

Vi söker dig som har en högskole-/universitetsexamen med ekonomisk inriktning alt. gymnasieekonom och med god datavana och mångårig erfarenhet av arbete med löpande bokföring och bokslut. Du kommer att arbeta med ekonomi, personal-administration och andra administrativa uppgifter tillsammans med verksamhetschefen. Som administratör i vår verksamhet blir du en viktig länk på mottagningen. Du kommer att ha mycket telefonkontakt med kunder och klienter.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. ekonomi, löneadministration/personalfrågor, användande av datorstödda administrativa system och att göra uppföljningar, bedömningar och analyser. Nytt datasystem kommer att införas under året, VismaNet och ClinicBuddy. Du kommer även att ansvara för vår hemsida.

Vi behöver dig som
  • är självständig, strukturerad och noggrann med god samarbetsförmåga.
  • har god social kompetens med förmåga att ge uttryck för engagemang, empati och är serviceinriktad.
  • har god förmåga att skapa goda relationer med allmänheten, myndigheter, företag och medarbetare inom den egna organisationen.
  • har en mycket god förmåga att förmedla information både muntligt och skriftligt.
  • har kännedom/ intresse för att lära dig mer om psykoterapi, psykologisk behandling och andra verksamheter i vårt utbud.
  • har väldigt goda datakunskaper.

Tjänsten är på deltid 50%.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer

Kontakta verksamhetschef Marianne Olsson, 0709-22 69 08, 0470-298 42, marianne.olsson@sanktlukas.se.

Rekrytering sker fortlöpande. Din ansökan behöver dock senast vara oss tillhanda den 17 februari 2019. För ansökan – skicka personligt brev samt CV med e-post till marianne.olsson@sanktlukas.se märkt med ”Administratör”.

 

Platsannons i utskriftsvänligt format