Göteborg

Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation, utbildning, organisationsutveckling och krishantering.

Vår mottagning är centralt belägen nära Järntorget, mittemot spårvagnshållplatsen Masthuggstorget/Danmarksterminalen. Kommer du med bil finns goda parkeringsmöjligheter i närheten. Vårt kontor finns på våning 3. Hiss finns.

Nyhet – Tidbokning online
Nu kan du se våra lediga tider och själv boka in dig för ett första samtal hos någon av våra terapeuter.
Priset för ett individuellt samtal på vår Göteborgsmottagning är 1.090 kr för dig som privatbetalande. Önskar du boka parsamtal ber vi dig boka dubbeltimme. Priset för parsamtal är 1.300 kr per timme, 1.950 kr för 1,5 timme.
Vi fakturerar dina samtalstillfällen löpande. Återbud senare än 3 arbetsdagar samt uteblivet besök debiteras med full taxa.

Önskar du prata med en psykoterapeut innan du gör en bokning är du välkommen att ringa 031-58 85 25: måndag 13-14, tisdag 10-11, torsdag 14-15.

  BOKA TID HÄR

VISSTE DU ATT VI ANVÄNDER VÅRT ÖVERSKOTT TILL ATT SUBVENTIONERA SAMTAL FÖR UNGA VUXNA?