Göteborg

Med anledning av Covid-19 vill vi förtydliga att vår mottagning är öppen precis som vanligt. 
Vid önskemål erbjuder vi telefon- eller videosamtal istället för fysiskt möte. 
Kontakta din terapeut om du vill omboka ett befintlig möte till telefon- eller videosamtal.
Behöver du som chef eller dina medarbetare stöd i den aktuella situationen?
Vi kan erbjuda dig en tid med kort varsel. Du väljer om du vill komma hit eller ses via videolänk. Du kan boka från en halvtimma och uppåt. Boka genom jennie.skoglund@sanktlukas.se.

Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation, utbildning, organisationsutveckling och krishantering.

Vår mottagning är centralt belägen nära Järntorget, mittemot spårvagnshållplatsen Masthuggstorget/Danmarksterminalen.
Spårvagnslinje 3, 9 och 11 stannar här. Kommer du med bil finns goda parkeringsmöjligheter i närheten. Vårt kontor finns på våning 3. Hiss finns.

Tidbokning online
Nu kan du se våra lediga tider och själv boka in dig för ett första samtal hos någon av våra terapeuter.
Priset för ett individuellt samtal på vår Göteborgsmottagning är 1.090 kr för dig som privatbetalande. Önskar du boka parsamtal ber vi dig boka dubbeltimme. Priset för parsamtal är 1.300 kr per timme, 1.950 kr för 1,5 timme.
Vi fakturerar dina samtalstillfällen löpande. Återbud senare än 3 arbetsdagar samt uteblivet besök debiteras med full taxa.

Önskar du prata med en psykoterapeut innan du gör en bokning är du välkommen att ringa 031-58 85 25:  tisdag 10-11, torsdag 14-15.

  BOKA TID HÄR

VISSTE DU ATT VI ANVÄNDER VÅRT ÖVERSKOTT TILL ATT SUBVENTIONERA SAMTAL FÖR UNGA VUXNA?