Göteborg

Välkommen till S:t Lukas i Göteborg

Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har bred kompetens inom olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation, utbildning, organisationsutveckling och krishantering.

Vår mottagning ligger centralt, nära Järntorget, mittemot spårvagnshållplatsen Masthuggstorget/Danmarksterminalen.
Spårvagnslinje 3, 9 och 11 stannar här. Kommer du med bil finns goda parkeringsmöjligheter i närheten. Vårt kontor finns på våning 3. Hiss finns.

Tidbokning online – digitala eller fysiska samtal
Här kan du se våra lediga tider och boka in dig för ett första samtal hos någon av våra leg. psykoterapeuter/leg. psykologer. Du kan själv välja om du vill boka ett digitalt samtal eller ett fysiskt samtal på plats på någon av våra mottagningar.
Priset för ett individuellt samtal är 1.150 kr/timme (45 min samtal, 15 min adm) för dig som privatbetalande.
Vill du boka parsamtal ber vi dig boka två direkt efterföljande tider (120 min) så att vi har tillräckligt med tid avsatt för ert första samtal. Priset för parsamtal är 2.250 kr för 1,5 timme, 1.500 kr per timme.

I våra automatiska bokningsbekräftelser och sms-påminnelser anges adressen till den mottagning du bokat in dig på. Har du bokat ett digitalt samtal med din behandlare kommer du även att få en länk till ert videosamtal skickad till dig via sms/mail precis innan ert samtal startar.

Genom att använda vår onlinebokning godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter i vårt system.
Läs vår integritetspolicy här.

Swishbetalning för dig som privatbetalande kund
2020 införde vi Swish som betalningsmetod för dig som privatbetalande kund. Betalning sker i samband med ditt samtal.

Avbokningsregler
Avbokning eller ombokning av tid skall göras senast 48 timmar innan det bokade besöket. Betalar din arbetsgivare eller försäkringsbolag för dina samtal kan du omfattas av särskilda avbokningsregler baserat på ert avtal.
Sen avbokning samt uteblivet besök debiteras med full taxa. Avbokning/ombokning görs direkt till din behandlare via sms, mail eller telefon – kontaktuppgifter hittar du här.

Önskar du prata med en psykoterapeut innan du gör en bokning är du välkommen att ringa 031-58 85 25:  tisdag 10-11, torsdag 14-15.

Sommaren 2022
Under semesterperioden v 28-31 (11 juli-5 aug) har de flesta av våra medarbetare semester och vi stänger vår växel och telefonmottagning.
Vi lyssnar av vår telefonsvarare och läser mailen veckovis under denna perioden, vilket betyder att du kan få vänta några dagar på svar från oss. 

Under semesterperioden v 28-31 (11 juli-5 aug) har de flesta av våra medarbetare semester och vi stänger vår växel och telefonmottagning.
Du kan alltid lämna meddelande på vår telefonsvarare eller maila goteborg@sanktlukas.se.
Vi lyssnar av vår telefonsvarare och läser mailen veckovis under denna perioden, vilket betyder att du kan få vänta några dagar på svar från oss.

Är du företags- eller avtalskund som vill veta mer, begära en offert eller om du har andra frågor är du välkommen att ringa vår växel på tel 031-58 85 00 eller maila: goteborg@sanktlukas.se.

Telefon

031-58 85 00

E-post

goteborg@sanktlukas.se

Adress

Första Långgatan 21
413 27 Göteborg

Föreningen

Välkommen som medlem i Föreningen S:t Lukas i Göteborg S:t Lukas är en idéburen organisation utan vinstintresse och vi är politiskt och religiöst obundna. Mycket av arbetet inom föreningen görs ideellt så det behövs många som är intresserade och engagerade. S:t Lukas verksamhet grundar sig på föreningens medlemmar, så det enklaste sättet att stödja S:t Lukas […]

Lär dig mer