Vänersborg

Välkommen till S:t Lukas i Vänersborg-Trollhättan

Vi vänder oss till såväl privatpersoner som organisations- och företagskunder och vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder.

Behöver du som chef eller dina medarbetare stöd i den aktuella situationen eller har du behov av par- eller familjesamtal? Vi kan erbjuda dig en tid med kort varsel och tar emot på vår mottagning i Vänersborg och på företagshotell Riverside i Uddevalla.

Om du på grund av de utökade Coronarestriktionerna inte vill besöka vår mottagning kan vi erbjuda digitala samtal. Kontakta respektive terapeut för information.

Boka tid online

Se våra lediga tider och boka in dig för ett första samtal hos någon av våra terapeuter. Vill du boka par- eller familjeterapi rekommenderar vi att du väljer terapeuterna Michael Stellamaris eller Ulla-Stina Karlsson. Priset för individuellt samtal på vår mottagning är 850 kr för dig som privatbetalande. Mer information om priser och subventioner finns under Kostnad. Vi fakturerar dina samtalstillfällen löpande. Återbud senare än tre arbetsdagar samt uteblivet besök debiteras med full taxa. Nu i pandemitider debiteras inte sena återbud på grund av förkylningssymtom.

Du kan också boka tid för samtal via telefon: 0521–19170. Dubbeltimme kan bokas endast via telefon. Telefontid: måndag – fredag 08.00–08.45.

Telefontid måndag - fredag 08.00 - 08.45

Telefon

0521-191 70

E-post

vanersborg@sanktlukas.se

Adress

Drottninggatan 40
462 31 Vänersborg

Föreningen

Välkommen som medlem i föreningen S:t Lukas Vänersborg-Trollhättan. Vi är en ideell, politiskt och religiöst obunden förening som driver en psykoterapimottagning i Vänersborg. Varje termin anordnar vi öppna föreläsnings- och samtalskvällar om samhällsfrågor, psykisk hälsa och existentiella frågor. Föreningens ordförande heter Ingalill Johansson.

Lär dig mer