Vänersborg

Välkommen till S:t Lukas i Vänersborg-Trollhättan

Vi vänder oss till såväl privatpersoner som organisations- och företagskunder och vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder.

Behöver du som chef eller dina medarbetare stöd i den aktuella situationen eller har du behov av par- eller familjesamtal? Vi kan erbjuda dig en tid med kort varsel och tar emot på vår mottagning i Vänersborg och på företagshotell Riverside i Uddevalla.

Om du på grund av de utökade Coronarestriktionerna inte vill besöka vår mottagning kan vi erbjuda digitala samtal. Kontakta respektive terapeut för information.

Boka tid online

Se våra lediga tider och boka in dig för ett första samtal hos någon av våra terapeuter. Vill du boka par- eller familjeterapi rekommenderar vi att du väljer terapeuterna Michael Stellamaris eller Ulla-Stina Karlsson. Priset för individuellt samtal på vår mottagning är 850 kr för dig som privatbetalande. Mer information om priser och subventioner finns under Kostnad. Vi fakturerar dina samtalstillfällen löpande. Återbud senare än tre arbetsdagar samt uteblivet besök debiteras med full taxa.

Du kan också boka tid för samtal via telefon: 0521–19170. Dubbeltimme kan bokas endast via telefon. Telefontid: måndag – fredag 08.00–08.45.

Telefontid måndag - fredag 08.00 - 08.45

Telefon

0521-191 70

E-post

vanersborg@sanktlukas.se

Adress

Drottninggatan 40
462 31 Vänersborg

Föreningen

S:t Lukas är en riksomfattande ideell och allmännyttig organisation som grundades 1939 och idag omfattar ett trettiotal föreningar i landet. Föreningarna är organiserade i Förbundet S:t Lukas. 1969 bildades föreningen S:t Lukas Vänersborg-Trollhättan och 1970 startade mottagningsverksamheten. Föreningens ordförande är Inga-Lill Johansson.

Lär dig mer