Vänersborg

Välkommen till S:t Lukas i Vänersborg-Trollhättan

Vi vänder oss till såväl privatpersoner som organisations- och företagskunder och vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder.

Behöver du som chef eller dina medarbetare stöd i den aktuella situationen eller har du behov av par- eller familjesamtal? Vi kan erbjuda dig en tid med kort varsel och tar emot på vår mottagning i Vänersborg och på företagshotell Riverside i Uddevalla. Samtalen kan ske såväl fysiskt som digitalt.

Online-bokning

Du kan välja att boka tid online och det går också bra att ringa och lämna meddelande på vår telefonsvarare alternativt mejla oss. Se kontaktuppgifter i den gröna rutan nedan. 

Priset för individuellt samtal på vår mottagning är 850 kr för dig som privatbetalande. Mer information om priser och subventioner finns under Kostnad. Vi fakturerar dina samtalstillfällen löpande. Återbud senare än tre arbetsdagar samt uteblivet besök debiteras med full taxa. Nu i pandemitider debiteras inte sena återbud på grund av förkylningssymtom. 

Sommaren 2021

Vecka 31, 2-8 augusti är mottagningarna i Vänersborg och Uddevalla stängda.

Under veckorna 25 t.o.m. 33 har vi ingen telefontid. För att komma i kontakt med oss, kontakta din terapeut eller ring mottagningens telefonnummer och lämna meddelande eller mejla oss. Vi avlyssnar meddelanden och läser mejl regelbundet.

Telefontid måndag - fredag 08.00 - 08.45

Telefon

0521-191 70

E-post

vanersborg@sanktlukas.se

Adress

Drottninggatan 40
462 31 Vänersborg

Föreningen

Välkommen som medlem i föreningen S:t Lukas Vänersborg-Trollhättan. Vi är en ideell, politiskt och religiöst obunden förening som driver en psykoterapimottagning i Vänersborg. Varje termin anordnar vi öppna föreläsnings- och samtalskvällar om samhällsfrågor, psykisk hälsa och existentiella frågor. Föreningens ordförande heter Håkan Dafgård.

Lär dig mer