Örebro

Välkommen till S:t Lukas i Örebro

Med filial i Lindesberg

Vi vänder oss till organisationer och privatpersoner. Vi har mer än 60 års erfarenhet av psykoterapi och psykologiska hälsofrågor. 

På S:t Lukas i Örebro arbetar leg. psykoterapeuter som har bred kompetens, arbetar med olika metoder och har lång erfarenhet.

S:t Lukas startade 1939 och är en politiskt och religiöst obunden organisation. Vi erbjuder företag, organisationer och privatpersoner samtalsstöd, psykoterapi, chefsstöd, krishantering och utbildning. Utifrån forskning och beprövad erfarenhet arbetar vi för att främja psykisk och existentiell hälsa och utveckling av individer, grupper, organisationer och ledare. Vi vinstmaximerar inte utan använder vårt överskott för att kunna subventionera samtal.

För företag, organisationer och offentlig verksamhet: 

Vi erbjuder bland annat medarbetarstöd, konsultation och ledarskapsutveckling för chefer, handledning och föreläsningar. Välkommen att kontakta oss för information och konsultation.

Telefon: 019-10 40 33/070-878 02 91

Mail: orebro@sanktlukas.se

För privatpersoner:

Hos oss kan du gå i enskilda samtal såsom psykoterapi och krissamtal, men även parsamtal eller föräldrastödjande samtal. Kontakta oss på något av sätten nedan eller via vårt kontaktformulär så ringer vi upp.

Är du intresserad av att komma till vår mottagning för psykoterapi/samtal kan du ringa på våra telefontider då du får prata direkt med en av våra psykoterapeuter och göra en intresseanmälan:
Måndagar 11.00-12.00
Onsdagar 10.00-11.00
Torsdagar 10.00-11.00

Övrig tid 8.00-17.00 svarar vår administratör eller när vi inte har möjlighet att svara kan du lämna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan.

Om du hellre vill mejla dina kontaktuppgifter för att bli uppringd går det bra via vårt kontaktformulär.

Telefon

019-10 40 33

E-post

orebro@sanktlukas.se

Adress

Oskarsparken 7
702 12 Örebro

Föreningen

S:t Lukas är en riksomfattande ideell och allmännyttig organisation med trettiotal föreningar i landet. Organisationen bildades 1939 av läkare, präster och socialarbetare. Den bärande idén var en gemensam syn på människan som en helhet med såväl fysiska, psykiska som existentiella och andliga behov. Med öppenhet och respekt ville man ge människor möjlighet att arbeta med sina […]

Lär dig mer