Örebro

Välkommen till S:t Lukas i Örebro

I samband med att Folkhälsomyndighetens rekommendationer lättar återgår vi till ordinarie återbudsregler vilket innebär 3 arbetsdagar. Vid lättare  förkylnings eller influensaliknande symptom som uppträder inom 3 dagar före bokad samtalstid erbjudes samtal digitalt eller telefon.

Är du intresserad av att komma till vår mottagning för psykoterapi/samtal kan du ringa på våra telefontider som under sommaren till och med 4 juli är Måndagar 11.00-12.00 då du får prata direkt med en av våra psykoterapeuter och kan göra en intresseanmälan. Övrig tid svarar vår administratör eller när vi inte har möjlighet att svara kan du alltid lämna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan.

Telefon

019-10 40 33

E-post

orebro@sanktlukas.se

Adress

Oskarsparken 7
702 12 Örebro

Föreningen

S:t Lukas är en riksomfattande ideell och allmännyttig organisation med trettiotal föreningar i landet. Organisationen bildades 1939 av läkare, präster och socialarbetare. Den bärande idén var en gemensam syn på människan som en helhet med såväl fysiska, psykiska som existentiella och andliga behov. Med öppenhet och respekt ville man ge människor möjlighet att arbeta med sina […]

Lär dig mer