Tillbaka

S:t Lukas psykoterapimottagning i Skövde söker Verksamhetschef

Mottagningen arbetar med att utveckla individer, par, familjer, grupper, organisationer och ledare. Med erfaren psykologisk och psykoterapeutisk expertis och utifrån en humanistisk grundsyn hjälper vi människor att hantera utmanande situationer, att utvecklas personligt och professionellt samt att skapa meningsfulla relationer och välfungerande samarbeten. Det finns inget privat vinstintresse i verksamheten. Vårt överskott används bland annat till att subventionera insatser för unga och äldre.

Vi söker Verksamhetschef till vår mottagning som består av en väl fungerande arbetsgrupp av fyra legitimerade psykoterapeuter med bred kompetens kring olika typer av samtal och metoder för psykoterapeutisk behandling och en administratör. Vi har en mångårig erfarenhet av arbete med privat och offentlig vård och idéburna organisationer. Arbetet sker både på uppdrag av privatpersoner och företag.

Vi söker dig som är leg. psykolog eller leg. psykoterapeut med erfarenhet att arbeta med psykoterapi. Som verksamhetschef förväntas du ta en aktiv roll i arbetet, ansvara för ekonomi och marknadsföring samt arbeta med att utveckla verksamheten. Vi lägger också stor vikt vid att du är intresserad av att motivera och stötta dina medarbetare i deras professionella utveckling. Du behöver ha tidigare erfarenhet av intäktsfinansierad verksamhet där kontakten med olika kunder är en del av verksamheten. Du kommer att samverka med S:t Lukas förbund på riks- och regionnivå samt med föreningen S:t Lukas i Skaraborg. Vi förväntar oss att Verksamhetschefen arbetar kliniskt, med klienter, handledningsuppdrag, utbildningar och andra uppdrag inom verksamheten. Det är en merit att ha utbildning i handledning, KBT, organisation och ledarskap.

Tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Senast den 1 december vill vi ha din ansökan. Intervjuer och urval sker löpande under ansökningstiden. I ansökan vill vi att du beskriver varför du söker till S:t Lukas, hur du ser på ditt arbete som terapeut/handledare och vad du kan bidra med utöver terapierna. Bifoga ditt CV och ange referenser.

Välkommen med din ansökan!


För ytterligare information kontakta

Annika Kristenson Löfgren 0702 79 47 23


Skicka din ansökan till: skaraborg@sanktlukas.se