Vänersborg

Välkommen till S:t Lukas i Vänersborg-Trollhättan

Vi vänder oss till såväl privatpersoner som organisations- och företagskunder och vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder.

Behöver du som chef eller dina medarbetare stöd i den aktuella situationen eller har du behov av par- eller familjesamtal? Vi kan erbjuda dig en tid med kort varsel och tar emot på vår mottagning i Vänersborg och på företagshotell Riverside i Uddevalla. Samtalen kan ske såväl fysiskt som digitalt.

Online-bokning

Du kan välja att boka tid online och det går också bra att ringa och lämna meddelande på vår telefonsvarare alternativt mejla oss. Se kontaktuppgifter i den gröna rutan nedan. 

Priset för individuellt samtal på vår mottagning är 850 kr för dig som privatbetalande. Från och med 1 september 2021 höjs priset till 900 kr/samtalstimme. Mer information om priser och subventioner finns under Kostnad. Vi fakturerar dina samtalstillfällen löpande. Återbud senare än tre arbetsdagar samt uteblivet besök debiteras med full taxa. Nu i pandemitider debiteras inte sena återbud på grund av förkylningssymtom. 

Sommaren 2021

Vecka 31, 2-8 augusti är mottagningarna i Vänersborg och Uddevalla stängda.

Under veckorna 25 t.o.m. 33 har vi ingen telefontid. För att komma i kontakt med oss, kontakta din terapeut eller ring mottagningens telefonnummer och lämna meddelande eller mejla oss. Vi avlyssnar meddelanden och läser mejl regelbundet.

Telefontid måndag - fredag 08.00 - 08.45

Telefon

0521-191 70

E-post

vanersborg@sanktlukas.se

Adress

Drottninggatan 40
462 31 Vänersborg

Föreningen

Välkommen som medlem i föreningen S:t Lukas Vänersborg-Trollhättan. Vi är en ideell, politiskt och religiöst obunden förening som driver en psykoterapimottagning i Vänersborg. Varje termin anordnar vi öppna föreläsnings- och samtalskvällar om samhällsfrågor, psykisk hälsa och existentiella frågor. Föreningens ordförande heter Håkan Dafgård.

Lär dig mer