Vänersborg

Välkommen till S:t Lukas i Vänersborg-Trollhättan

Vi vänder oss till såväl privatpersoner som organisations- och företagskunder och vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder.

Behöver du som chef eller dina medarbetare stöd i den aktuella situationen eller har du behov av par- eller familjesamtal? Vi kan erbjuda dig en tid med kort varsel och tar emot på vår mottagning i Vänersborg och även på företagshotell Riverside i Uddevalla (onsdagar och torsdagar). Samtalen kan ske såväl fysiskt som digitalt.

Online-bokning

Nybesök (fysiskt eller digitalt) kan bokas online. Det går också bra att ringa och lämna meddelande på vår telefonsvarare alternativt mejla oss. Önskas parsamtal bokas dessa med Mikael Stellamaris eller Ulla-Stina Karlsson och då via telefon eller mejl. Familjesamtal bokas via telefon eller mejl. Se kontaktuppgifter i den gröna rutan nedan. 

Priset för individuellt samtal på vår mottagning är 900 kr för dig som privatbetalande. Mer information om priser och subventioner finns under Kostnad. Vi fakturerar dina samtalstillfällen löpande. Återbud senare än tre arbetsdagar samt uteblivet besök debiteras med full taxa.

Mottagningen

Vår psykoterapistuderande Johanna söker en klient som vill genomgå en dynamisk interpersonell terapi(DIT). DIT intresseanmälan

Telefontid måndag - fredag 08.00-08.45

Telefon

0521-191 70

E-post

vanersborg@sanktlukas.se

Adress

Drottninggatan 40
462 31 Vänersborg

Föreningen

Välkommen som medlem i föreningen S:t Lukas Vänersborg-Trollhättan. Vi är en ideell, politiskt och religiöst obunden förening som driver en psykoterapimottagning i Vänersborg. Varje termin anordnar vi öppna föreläsnings- och samtalskvällar om samhällsfrågor, psykisk hälsa och existentiella frågor. Föreningens ordförande heter Håkan Dafgård.

Lär dig mer