Välkommen till S:t Lukas Vänersborg-Trollhättan

Kontakt

Välkommen till S:t Lukas Vänersborg-Trollhättan


Mottagningar för psykoterapi, konsultation och handledning i Vänersborg och Uddevalla.

Det finns flera anledningar till att söka hjälp, vi har samtalet som verktyg för att hjälpa dig. Är du i en fas i livet när allt inte fungerar som det ska? Söker du svar på frågor om livet? Har du varit utsatt eller är inne i en kris?

Hos oss på S:t Lukas i Vänersborg-Trollhättan kan du som privatperson få dela dina tankar med någon som lyssnar och finns där för dig. Vi är professionella terapeuter och tystnadsplikt gäller alltid hos oss. Du kan komma till oss på eget initiativ eller via ett avtal med din arbetsgivare. Första besöket består alltid av ett orienterande samtal där vi tar reda på varför du söker och hur vi kan hjälpa dig.

Vi kallar de som söker hjälp hos oss för konfidenter. Det betyder att vi möter dem i en förtrolig och respektfull relation, där ingenting som sägs eller händer under våra möten förs vidare.
Vi har inga långa väntetider utan erbjuder snabbt tid för första samtal, särskilt vid akuta krisbehov.

Läs mer om psykoterapi inom S:t Lukas.

Citat från kund hos mottagningen Vänersborg-Trollhättan om vår terapeut Maria Lilja:

”Jag träffade Maria vid tre tillfällen och hon följde mig i en specifik process som pågick under våren 2022. Maria var bra på att lyssna och lägga märke till de små detaljerna. Hennes lugn och hennes närvaro gjorde det lätt att befinna sig i ett reflekterande samtal. Utan att veta ordet av så hade samtalet mynnat ut i, för mig, flera sätt att se på processen och hur jag kunde driva den vidare. Jag kan varmt rekommendera Maria.”

Verksamhetschef för mottagningen är Ulla-Stina Karlsson, mobil: 0703-540334

AdressDrottninggatan 40
462 31 Vänersborg