01/09

2018

S:t Lukas i Sverige AB söker Marknadsanalytisk säljare

Som säljare för S:t Lukas i Sverige AB kommer Du bearbeta den nationella företagsmarknaden till nytta för S:t Lukas lokala mottagningar. Du kommer jobba med hela säljprocessen. Läs mer om vår verksamhet på www.sanktlukas.se. I rollen som säljare arbetar Du både med befintliga kunder och med att skapa nya fruktbara affärsrelationer. Du ska bidra till att S:t Lukas tjänster får en stark ställning på marknaden. Du förväntas följa utvecklingen av marknaden för de tjänster som S:t Lukas levererar. Du förväntas också att vid behov ge stöd i lokala och regionala säljprocesser och avtalsskrivning i samband med detta. Du rapporterar direkt till VD.

Förbundet S:t Lukas grundades år 1939 och arbetar med psykoterapi och handledning inom ramen för hälso- och sjukvårdslagen och består av ett 30-tal föreningar och ca 40 mottagningar och filialer runt om i landet. Organisationen tillhör idéburen sektor, är religiöst och politiskt obunden, och har lång erfarenhet av att arbeta med människor.  Verksamheten vänder sig till privatkunder, företag, myndigheter och offentlig sektor. Inom S:t Lukas finns dotterbolaget S:t Lukas i Sverige AB som svarar för försäljning av tjänster inom det psykosociala arbetsmiljöområdet. Nu expanderar bolaget och söker en säljare.

Mål och förväntningar

I rollen som säljare arbetar Du både med befintliga kunder och med att skapa nya fruktbara affärsrelationer. Du ska bidra till att S:t Lukas tjänster får en stark ställning på marknaden.

Du förväntas följa utvecklingen av marknaden för de tjänster som S:t Lukas levererar. Du förväntas också att vid behov ge stöd i lokala och regionala säljprocesser och avtalsskrivning i samband med detta. Du rapporterar direkt till VD.

 

Utbildning och erfarenhet

Du har

 • relevant akademisk examen.
 • minst fem års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och försäljning de senaste 10 åren.
 • god vana att hantera både privata och offentliga kunder samt kunskap om offentlig upphandling och avtalsskrivning.
 • erfarenhet av att arbeta i en komplex organisation med höga krav på att samordna och prioritera olika intressenters krav och behov.
 • intresse för psykosociala arbetsmiljöfrågor.
 • förståelse för och erfarenhet av tjänsteförsäljning.

 

Egenskaper

Du är

 • drivande och arbetar övergripande och resultatinriktat.
 • flexibel och kan arbeta med flera områden och uppgifter parallellt.
 • social och utåtriktad med förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp mot uppsatta mål.
 • analytisk lagd och har ett naturligt sätt att omvandla detta till konstruktiva planer och konkreta handlingar.
 • en god kommunikatör och därmed bra på att presentera information på ett sakligt och tydligt sätt i både tal och skrift.
 • van att arbeta i en värdeburen organisation.

Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och ser gärna att Du har ett intresse för människors hälsa och en god orientering om samhällets parter på området.

 

Praktiska upplysningar

Anställningen är en tillsvidareanställning på deltid. Tjänstens omfattning fastställs i samråd med Dig som sökande. Tillsättning snarast eller efter överenskommelse.

För mer information är du välkommen att kontakta Tiina Heino, VD, tel 070-676 03 81, tiina.heino@sanktlukas.se eller Sakarias Mårdh, ordförande, sm@ansvarochomsorg.se

 

Ansökan

Din ansökan med CV och ett personligt brev vill vi ha senast den 12 september 2018.

Ansökan skickas till VD Tiina Heino, tiina.heino@sanktlukas.se och märks ”Säljare”. Urval och intervjuer med lämpliga kandidater kan komma att påbörjas redan under ansökningsperioden.

 

Annons i utskriftsvänligt format

VISSTE DU ATT VI ANVÄNDER VÅRT ÖVERSKOTT TILL ATT SUBVENTIONERA SAMTAL FÖR UNGA VUXNA?