Linköping

Välkommen till S:t Lukas i Linköping

Till oss kan du vända dig som privatperson eller som organisations- och företagskund. Du kan gå i individuell psykoterapi eller i  par- och familjeterapi. Vi tar även emot ungdomar för samtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation, utbildning och krishantering. Vi har korta väntetider.

I Coronatider använder vi oss av Signal app, telefonterapier eller Skype allt med syfte att på ett smittofritt sätt ändå vara tillgängliga för våra konfidenter.

Vi tar emot Dig/er som konfident/er i våra luftiga lokaler och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Från 1 december 2021 har vi avtal med Region Östergötland för samtalsbehandling vid depression och ångest. Efter remiss från den regiondrivna vuxenpsykiatrin eller Psykiatripartners för sådan vård kan du välja någon av våra samtalsbehandlare. Du kommer att få behandling inom tre till fyra månader då du kommer med remiss från specialistpsykiatrin.

8-17 varje vardag

Telefon

013-13 34 10

E-post

ostergotland@sanktlukas.se

Adress

Skyttegatan 2
582 30 Linköping

Föreningen

Välkommen som medlem i Föreningen S:t Lukas i Östergötland S:t Lukas är en idéburen organisation utan vinstintresse och vi är politiskt och religiöst obundna. Mycket av arbetet inom föreningen görs ideellt så det behövs många som är intresserade och engagerade. S:t Lukas verksamhet grundar sig på föreningens medlemmar, så det enklaste sättet att stödja S:t Lukas […]

Lär dig mer