Linköping

Välkommen till S:t Lukas i Linköping

Till oss kan du vända dig som privatperson eller som organisations- och företagskund. Du kan gå i individuell psykoterapi eller i  par- och familjeterapi. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation, utbildning och krishantering.

I Coronatider använder vi oss av Signal app, telefonterapier eller Skype allt med syfte att på ett smittofritt sätt ändå vara tillgängliga för våra konfidenter.

PSYKOTERAPI – 50% REDUCERAT PRIS !!

I samarbete med Psykoterapeutprogrammet vid Linköpings Universitet (LiU) kan vi på S:t Lukas erbjuda individualterapi till reducerat pris med 50%.

Det första terapisamtalet äger rum i slutet av augusti eller början av september, ni kommer att träffas regelbundet vid 15-20 tillfällen.

Du kommer att träffa en erfaren terapeut som går sin legitimationsgrundande utbildning vi LiU och som tillsammans med övriga i handledningsgruppen, får handledning på sitt arbete från en av universitetets lärare. För att terapeuten ska utvecklas maximalt i sitt terapeutiska arbete visar den inspelade sekvenser för handledaren och handledningsgruppen.

Det finns bara ett fåtal platser vi kan erbjuda så ta gärna kontakt med oss om du är intresserad av möjligheten, du når oss på tel 011-104120 eller via mail ostergotland@sanktlukas.se

 

PARTERAPI – 50% REDUCERAT PRIS !!

I samarbete med Psykoterapeutprogrammet vid Linköpings Universitet (LiU) kan vi på S:t Lukas erbjuda parterapi till reducerat pris med 50%.

Det första terapisamtalet äger rum i september eller senare under hösten. Ni kommer att träffas parterapeuten vid ca 3-8 tillfällen, beroende av vad ni behöver i eran relation. Parterapi kan vara till hjälp om ni vill utveckla och förbättra parrelationen, om ni hamnat i ett krisläge där ni behöver hjälp att hitta utvecklingsvägar, alternativt om ni står inför en separation och vill ha hjälp att hitta konstruktiva sätt att gå vidare.

Ni kommer att träffa en erfaren terapeut som går sin legitimationsgrundande utbildning vi LiU och som tillsammans med övriga i handledningsgruppen, får handledning på sitt arbete från en av universitetets lärare. För att terapeuten ska utvecklas maximalt i sitt terapeutiska arbete visar den inspelade sekvenser för handledaren och handledningsgruppen.

Det finns bara ett fåtal platser vi kan erbjuda så ta gärna kontakt med oss om du är intresserad av möjligheten, du når oss på tel 011-104120 eller via mail ostergotland@sanktlukas.se

 

 

Telefon

013-13 34 10

E-post

ostergotland@sanktlukas.se

Adress

Skyttegatan 2
582 30 Linköping

Föreningen

Välkommen som medlem i Föreningen S:t Lukas i Östergötland S:t Lukas är en idéburen organisation utan vinstintresse och vi är politiskt och religiöst obundna. Mycket av arbetet inom föreningen görs ideellt så det behövs många som är intresserade och engagerade. S:t Lukas verksamhet grundar sig på föreningens medlemmar, så det enklaste sättet att stödja S:t Lukas […]

Lär dig mer