Järfälla

Välkommen till S:t Lukas i Järfälla

Vi vänder oss till privatpersoner och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har bred kompetens inom olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation och krishantering.

Vår mottagning ligger centralt i Jakobsbergs centrum på Riddarplatsen 18 (bredvid apoteket Kronan), våning 4. Hiss finns.

Tidbokning

För tidbokning är du alltid välkommen att ringa oss på 08-580 337 33, skicka ett mail till jarfalla@sanktlukas.se eller använda vår nya onlinebokning här nedan.

Onlinebokning 

Här kan du se våra lediga tider och boka in dig för ett första samtal hos någon av våra leg. psykoterapeuter. Du kan själv välja om du vill boka ett digitalt samtal eller ett fysiskt samtal på plats på mottagningen. De bokningsbara tiderna du ser här gäller individualterapi. Om du önskar boka tid för parterapi eller familjerådgivning är du istället välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-580 337 33.

Priset för ett individuellt samtal är 925 kr (45 min samtal, 15 min adm) för dig som privatbetalande.

I våra automatiska bokningsbekräftelser och sms-påminnelser anges adressen till mottagningen. Har du bokat ett digitalt samtal med din behandlare kommer du att få en länk till ert videosamtal skickad till dig via sms/mail precis innan ert samtal startar.

Genom att använda vår onlinebokning godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter i vårt system.
Läs vår integritetspolicy 
här.

Swishbetalning för dig som privatbetalande kund

Betalning sker i samband med ditt samtal.

Avbokningsregler
Avbokning eller ombokning av tid skall göras senast 48 timmar innan det bokade besöket. Betalar din arbetsgivare eller försäkringsbolag för dina samtal kan du omfattas av särskilda avbokningsregler baserat på ert avtal.
Sen avbokning samt uteblivet besök debiteras med full taxa. Avbokning/ombokning görs direkt till din psykoterapeut via sms, mail eller telefon – kontaktuppgifter hittar du 
här.

Önskar du prata med en psykoterapeut innan du gör en bokning är du välkommen att ringa vår telefonmottagning på 08-580 337 33:  tisdagar kl 9-10 och onsdagar kl 9-10, övrig tid svarar vi i mån av tid. Lämna meddelande så ringer vi upp så snart vi kan. 

Önskar du prata med en psykoterapeut innan du gör en bokning är du välkommen att ringa vår telefonmottagning på 08-580 337 33:  tisdagar kl 9-10 och onsdagar kl 9-10, övrig tid svarar vi i mån av tid.
Det går alltid att lämna meddelande och vi ringer upp så snart vi kan. Du är också välkommen att maila dina kontaktuppgifter.

Telefon

08-580 337 33

E-post

jarfalla@sanktlukas.se

Adress

Riddarplatsen 18, 4 tr
177 30 Järfälla

Föreningen

S:t Lukas i Järfälla bildades 1984 och är en förening inom Förbundet S:t Lukas. Föreningen vill vara en mötesplats människor emellan. En plats där man kan lyfta fram frågor och skapa dialog kring ämnen som rör människors personliga och existentiella utveckling och mellanmänskliga relationer. Vi vill sprida kunskap om vad som skapar psykisk och existentiell hälsa. Varje […]

Lär dig mer