Borås

Välkommen till S:t Lukas i Borås

Med anledning av Covid-19 vill vi förtydliga att vår mottagning är öppen precis som vanligt. 
Vid önskemål erbjuder vi telefon- eller videosamtal istället för fysiskt möte. 
Kontakta din terapeut om du vill omboka ett befintlig möte till telefon- eller videosamtal.
Behöver du som chef eller dina medarbetare stöd i den aktuella situationen?
Vi kan erbjuda dig en tid med kort varsel. Du väljer om du vill komma hit eller ses via videolänk. Du kan boka från en halvtimma och uppåt. Boka genom jennie.skoglund@sanktlukas.se.

Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, konsultation, utbildning, organisationsutveckling och krishantering.

Tidbokning online för S:t Lukas mottagning i Borås
Nu kan du se våra lediga tider och själv boka in dig för ett första samtal hos någon av våra terapeuter.
Priset för ett individuellt terapisamtal på vår Boråsmottagning är 890 kr för dig som privatbetalande.
När du bokar parsamtal ber vi dig boka dubbeltimme (1,5 timme) så att vi har tillräckligt med tid för ert första samtal. Priset för parsamtal är 1.950 kr för 1,5 timme, 1.300 kr per timme. 
Det går tyvärr inte att boka tid för familjerådgivning för Svenljunga och Tranemo kommuns innevånare via vår onlinebokning, vi hänvisar er till bokningsinformationen under resp sida här till vänster.

Vi fakturerar dina samtalstillfällen löpande. Återbud senare än 3 arbetsdagar samt uteblivet besök debiteras med full taxa.

Önskar du prata med en psykoterapeut innan du gör en bokning är du välkommen att ringa 033-340 11 40: tisdag 10-11, torsdag 14-15.

BOKA TID HÄR

För rådgivning hos psykoterapeut innan tidbokning,
ring 033-340 11 40.

Tisdagar kl 10.00-11.00
Torsdagar kl 14.00-15.00

Är du företags- eller avtalskund som vill veta mer, begära en offert eller om du har andra frågor är du välkommen att ringa 033-10 40 19 eller maila: boras@sanktlukas.se.

Telefon

033-10 40 19

E-post

boras@sanktlukas.se

Adress

Sturegatan 49
503 42 Borås

Föreningen

S:t Lukas i Sjuhärad bildades 1950. Föreningen drev mottagningsverksamhet i Borås från 1976 och i Jönköping från 2010. 2016 övergick driften av mottagningsverksamheten till Föreningen S:t Lukas i Göteborg. 2017 upplöstes föreningen och medlemmarna erbjöds medlemskap i Föreningen S:t Lukas i Göteborg. Du är välkommen att bli medlem i S:t Lukas i Göteborg. Lär dig […]

Lär dig mer