Borås

SLIPP PASSA TELEFONTIDER

Nu kan du som privatperson se lediga tider, boka dig för ett första samtal och betala direkt på nätet hos 14 av våra mottagningar runt om i landet.
Boka tid

Välkommen till S:t Lukas i Borås

Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, konsultation, utbildning, organisationsutveckling och krishantering.

Vi byter administrativa system fr.o.m januari 2019
Vi vill uppmärksamma våra kunder på att vi byter två av våra administrativa system fr.o.m januari 2019 och att våra fakturor därför kommer att se annorlunda ut de första månaderna innan systemen är helt intrimmade. Har du frågor gällande din faktura är du välkommen att kontakta vår ekonom Bengt Crafoord, bengt.crafoord@sanktlukas.se, tel 031-58 85 02.

Nyhet – Tidbokning online för S:t Lukas mottagning i Borås
Nu kan du se våra lediga tider och själv boka in dig för ett första samtal hos någon av våra terapeuter.
Priset för ett samtal på vår Boråsmottagning är 890 kr för dig som privatbetalande. Vi fakturerar dina samtalstillfällen löpande. Återbud senare än 3 arbetsdagar samt uteblivet besök debiteras med full taxa.
Ring eller maila oss om du får förhinder, så bokar vi om tiden istället.

BOKA HÄR

Välkommen att ringa vår växel på tel 033-10 40 19 mellan kl 9-15 eller maila: boras@sanktlukas.se

Telefon

033-10 40 19

E-post

boras@sanktlukas.se

Adress

Sturegatan 49
503 42 Borås

Föreningen

S:t Lukas i Sjuhärad bildades 1950. Föreningen drev mottagningsverksamhet i Borås från 1976 och i Jönköping från 2010. 2016 övergick driften av mottagningsverksamheten till Föreningen S:t Lukas i Göteborg. 2017 upplöstes föreningen och medlemmarna erbjöds medlemskap i Föreningen S:t Lukas i Göteborg. Du är välkommen att bli medlem i S:t Lukas i Göteborg. Lär dig […]

Lär dig mer