Välkommen till S:t Lukas Norrköping

011-104120
8.00-17.00

Besöksadress

Wadströmsgatan 12 603 50 Norrköping

Mottagningen

Till oss kan du vända dig som privatperson eller som organisations- och företagskund. Du kan gå i individuell psykoterapi eller i  par- och familjeterapi. Vi tar även emot ungdomar för samtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation, utbildning och krishantering.

OBS! På grund av hög belastning på mottagningen i Norrköping och sjukdom i personalen har vi har för närvarande stängt intagning för privatpersoner till och med årsskiftet.

Från 1 december 2021 har vi avtal med Region Östergötland för samtalsbehandling vid depression och ångest. Efter remiss från regionens vuxenpsykiatri eller Psykiatripartners, kan du välja någon av våra samtalsbehandlare. Läs mer om väntetid och hur du går till väga.

Föreningen

Välkommen som medlem i Föreningen S:t Lukas i Östergötland S:t Lukas är en idéburen organisation utan vinstintresse och vi är politiskt och religiöst obundna. Mycket av arbetet inom föreningen görs ideellt så det behövs många som är intresserade och engagerade. S:t Lukas verksamhet grundar sig på föreningens medlemmar, så det enklaste sättet att stödja S:t Lukas […] Läs mer

Vill du bli medlem i din lokala förening?

Här kan du bli medlem i din lokala förening. Vi skapar mötesplatser med samtal och evenemang kring psykisk hälsa och existentiella frågor. Varmt välkommen i vår utveckling.