Norrköping

Välkommen till S:t Lukas i Norrköping

Till oss kan du vända dig som privatperson eller som organisations- och företagskund. Du kan gå i individuell psykoterapi eller i  par- och familjeterapi. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation, utbildning och krishantering. Vi har korta väntetider.

S:t Lukas i Norrköping erbjuder subventionerade samtal 200:-/45 minuter till ungdomar 16-25 år som studerar och är skrivna i Norrköpings kommun och lider av psykisk ohälsa. Tillgången till subventionerade samtal är begränsad. Subventionen från fonden är slut 1 november 2022 men nya subventioner kommer 1 januari 2023. Du kan anmäla dig i vår telefon så ringer vi Dig när nya medel finns tillgängliga. 

Välkommen att ringa vår växel så får Du en tid för samtal.

I Coronatider använder vi oss av Signal app, Skype eller telefonterapier där vi kan kommunicera via telefon med Dig som konfident på ett säkert sätt. Vi tar mot dig som konfident i våra luftiga lokaler samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Från 1 december 2021 har vi avtal med Region Östergötland för samtalsbehandling vid depression och ångest. Efter remiss från den regiondrivna vuxenpsykiatrin eller Psykiatripartners för sådan vård kan du välja någon av våra samtalsbehandlare. Du kommer att få behandling inom tre till fyra  månader då du söker till oss med en remiss från specialistpsykiatrin.

 

8.00-17.00

Telefon

011-104120

E-post

ostergotland@sanktlukas.se

Adress

Wadströmsgatan 12
603 50 Norrköping

Föreningen

Välkommen som medlem i Föreningen S:t Lukas i Östergötland S:t Lukas är en idéburen organisation utan vinstintresse och vi är politiskt och religiöst obundna. Mycket av arbetet inom föreningen görs ideellt så det behövs många som är intresserade och engagerade. S:t Lukas verksamhet grundar sig på föreningens medlemmar, så det enklaste sättet att stödja S:t Lukas […]

Lär dig mer