Bromma

Välkommen till S:t Lukas i Bromma

Telefon

08-560 31 570

E-post

bromma@sanktlukas.se

Adress

Åkeshovsvägen 29
168 39 Bromma

Nyheter

  • Handledning

    Publicerad: 14 augusti, 2018
    Söker du handledning och vill utvecklas vidare som psykoterapeut? I höst startar S:t Lukas i Bromma handledningsgrupper för psykodynamiska psykoterapeuter. Vi vänder oss både till nylegitimerade psykoterapeuter och mer erfarna psykoterapeuter. Grupperna formeras utifrån deltagarnas erfarenhet som psykoterapeut. Du kan söka om du vill ingå i en handledningsgrupp tillsammans med andra, eller om ni är […]
  • Psykoterapi hos utbildningskandidat

    Publicerad: 17 februari, 2018
    I april/maj kommer det finnas möjlighet att börja i psykoterapi hos utbildningskandidat på S:t Lukas Bromma. Kandidaterna har kontinuerlig handledning av legitimerad psykoterapeut. Priset är 400 kr per terapitimme. Kontakta mottagningen på telefon 08 -560 315 70 eller på mejl: bromma@sanktlukas.se för mer information.

Kalendarium

Inget här

För tillfället finns det inga poster att visa

Föreningen

S:t Lukas Bromma psykoterapimottagning är en av 40 st S:t Lukasmottagningar i Sverige. Vår mottagning öppnades 1992 på Ekerö och flyttade 2005 till större lokaler i Bromma. Vi arbetar professionellt med psykoterapi, krissamtal, par- och familjesamtal, psykoanalys samt handledning och konsultation. Vi riktar oss till såväl privatpersoner som företag och organisationer.

Lär dig mer