Bromma

Välkommen till S:t Lukas i Bromma

Telefon

08-560 31 570

E-post

bromma@sanktlukas.se

Adress

Åkeshovsvägen 29
168 39 Bromma

Nyheter

Kalendarium

  • Föreläsning

    När: 19 september, 2017
    SAMTAL MED UNGA PÅ LIV OCH DÖD. När livet inte känns värt att leva finns det möjlighet till samtal. Föreläsare är ELIN SANTELL, författare, teol. kand. och diakon i Hedvig Eleonora kyrka. Hon arbetar bl.a. med frågor om existentiell hälsa och hur man kan förebygga självmord. TID: Tisdag den 19 september kl 19.00 PLATS: Ekebyhovskyrkan, […]
  • Föreläsning

    När: 3 oktober, 2017
    ”DET SVENSKA HATET” Författaren till ”Lasermannen” och ”De apatiska”, GELLERT TAMAS, berättar om sin senaste bok ”Det svenska hatet”. Det är ett reportage om de människor som format det moderna, politiska och personliga hatet. TID: Tisdag 3 oktober kl 19.00 PLATS: Ekerö Bibliotek Samarrangemang mellan S:t Lukas Bromma och Ekerö Bibliotek. Varmt välkomna!

Föreningen

S:t Lukas Bromma psykoterapimottagning är en av 40 st S:t Lukasmottagningar i Sverige. Vår mottagning öppnades 1992 på Ekerö och flyttade 2005 till större lokaler i Bromma. Vi arbetar professionellt med psykoterapi, krissamtal, par- och familjesamtal, psykoanalys samt handledning och konsultation. Vi riktar oss till såväl privatpersoner som företag och organisationer.

Lär dig mer