SLIPP PASSA TELEFONTIDER

Nu kan du som privatperson se lediga tider, boka dig för ett första samtal och betala direkt på nätet hos 14 av våra mottagningar runt om i landet.
Boka tid

Bli medlem

Du som är intresserad av existentiella samtal och vill att psykoterapi ska vara tillgängligt för alla som behöver, stötta oss genom att bli medlem!

Som medlem kan du stödja och vara med och påverka föreningens verksamhet, och du blir inbjuden till våra programaktiviteter. Genom att stötta S:t Lukas i Gävle-Sandviken är du med och värnar det goda samtalet som gör att vi kan växa som människor. Är du beteendevetare eller har erfarenhet av människovårdande yrke kan du delta som volontär i vår chatt Nicodemus. Där stöttar vi ungdommar som vill diskutera svåra frågor.

Bli medlem genom att sätta in årsavgiften till Plusgiro 10 31 92-1, eller till bankgirokonto 5375-7472. Det går även bra att Swisha till nr 1236661938.

Märk inbetalningsavin med namn, adress, epost, tel nr samt ”årsavgift”.

Vuxen 100 kr

Familjemedlem 50 kr