Välkommen till S:t Lukas Gävle Sandviken

GDPR

GDPR reglerar hur personuppgifter får behandlas och ersätter den nuvarande personuppgiftslagen. Vi på S:t Lukas vill se till att du som konfident/kund känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

S:t Lukas behandlar dina personuppgifter för följande ändamål:

Tillhandahållande och administration av S:t Lukas tjänster, kurser, utbildningar, frukostseminarier eller andra uppdrag som du anmält dig till eller beställt.

Vi är ålagda med tystnadsplikt enligt Patientsäkerhetslagen och har tillgång till handledning i vårt arbete. Vi är skyldiga att föra journaler och följa Hälso- och sjukvårdens regler. Journalen förvaras i tio år efter avslutad terapi.

I enlighet med nya dataskyddslagen har vi uppdaterat vår integritetspolicy. Uppdateringen förtydligar hur dina personuppgifter sparas och används under tiden du går i samtal hos oss. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy på vår hemsida https://www.sanktlukas.se/om-oss/integritespolicy

Vi ber dig informera oss om du önskar att vi tar bort din e-postadress från det register som du tidigare har fått mejlutskick ifrån.

Har du några frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter kan du alltid kontakta oss.