Bli medlem

Du som är intresserad av existentiella samtal och vill att psykoterapi ska vara tillgängligt för alla som behöver – stötta oss genom att bli medlem!

Som medlem kan du stödja och vara med och påverka föreningens verksamhet, och du blir inbjuden till våra programaktiviteter. Genom att stötta S:t Lukas i Dalarna är du med och värnar det goda samtalet som gör att vi kan växa som människor. Genom föreningen stödjer du människors möjlighet att få professionell psykologisk hjälp till rimliga kostnader. Är du beteendevetare eller har erfarenhet av människovårdande yrke kan du delta som volontär i vår chatt Unga Lukas. Där stöttar vi ungdommar som vill diskutera svåra frågor. Om du vill veta mer, kontakta ordförande Ingrid Wahlman tel 076-67 77 496, eller maila dalarna@sanktlukas.se.

Bli medlem genom att sätta in årsavgiften 200 kr  till bankgiro 55 50-6588 eller Swisha till 123 691 49 80

Märk inbetalningsavin med namn, adress, e-post, tel nr samt ”årsavgift”.

Välkommen som Lukas-vän!