Psykoterapi

Till oss kan du komma som privatperson för psykoterapi eller genom din arbetsgivare för samtalsstöd. Hos vår personal finns bred kompetens av olika typer av samtal och metoder för psykoterapeutisk behandling. Gemensamt för oss är det relationella perspektivet som innebär att psykoterapi är något som utformas tillsammans i terapirummet, utifrån dina unika behov.

Här kan du läsa mer om psykoterapi och hur den kan bedrivas.

Boka terapisamtal

För att anmäla dig för psykoterapi kan du fylla i formuläret längre ner på sidan så ringer vi upp dig. Vi vill nämligen gärna få tala med dig per telefon, för att höra dig beskriva lite närmare vad du har för behov just nu och kunna avgöra hur vi kan vara dig till hjälp. För att sätta upp dig på vår väntelista behöver vi också komplettera dina person och kontaktuppgifter. Det går också att ringa oss på 023-705040 och lämna kontaktuppgifter så ringer vi upp dig på någon av våra telefontider: måndagar och torsdagar 13.00-14.00. Du kan prova att ringa oss direkt på telefontiden men det kan ibland vara svårt att komma fram, lämna då ett telefonmeddelande så ringer vi upp så fort det blir möjligt. Vi försöker hålla väntetiden till terapi så kort som möjligt, aktuell väntetid får du information om när vi ringer upp dig.

Priser för terapi

Vårt ordinarie pris för individualterapi (tid 45-50 min) är 1.120 kr/samtalstillfälle och 1.870 för parterapi (75 min). För individualterapi gäller också att den som inte har ekonomiska möjligheter att bekosta det ordinarie priset kan ansöka om nedsatt avgift. Om ansökan beviljas är priset 650 kr/samtalstillfälle. 

Anmälan till psykoterapi

    Personuppgifter

    När du kontaktar oss kan vi komma att spara dina personuppgifter. Läs mer om detta i vår integritetspolicy.

    Välkommen att höra av dig!