Välkommen till S:t Lukas Falun

Psykoterapi

Till oss kan du komma som privatperson för psykoterapi eller genom din arbetsgivare för samtalsstöd. Hos vår personal finns bred kompetens av olika typer av samtal och metoder för psykoterapeutisk behandling. Gemensamt för oss är det relationella perspektivet som innebär att psykoterapi är något som utformas tillsammans i terapirummet, utifrån dina unika behov. Här kan du läsa mer om psykoterapi och hur den kan bedrivas.

Boka terapisamtal
För att boka en första tid kan du använda den här bokningsfunktionen. Om du hittar någon tid som passar dig så kan du fylla i formuläret längre ner på sidan så ringer vi upp dig. Vi vill nämligen gärna få tala med dig per telefon, för att höra dig beskriva lite närmare vad du har för behov just nu och kunna avgöra hur vi kan vara dig till hjälp. För att sätta upp dig på vår väntelista behöver vi också komplettera dina person och kontaktuppgifter. Det går också att ringa oss på 023-705040 och lämna kontaktuppgifter så ringer vi upp dig på någon av våra telefontider: måndagar och torsdagar 13.00-14.00. Du kan prova att ringa oss direkt på telefontiden men det kan ibland vara svårt att komma fram, lämna då ett telefonmeddelande så ringer vi upp så fort det blir möjligt. Vi försöker hålla väntetiden till terapi så kort som möjligt, aktuell väntetid får du information om när vi ringer upp dig.

Priser för terapi
Vårt ordinarie pris år 2023 för individualterapi (tid 45-50 min) är 1.190 kr/samtalstillfälle och 1.990 för parterapi (75 min). Du kan enkelt betala med Swish på vår mottagning.

Personuppgifter
När du kontaktar oss kan vi komma att spara dina personuppgifter. Läs mer om detta i vår integritetspolicy.

Välkommen att höra av dig!