Falun

Välkommen till S:t Lukas i Falun

Till oss kan du komma både som privatperson, via din arbetsgivare eller som organisation. Hit kan du komma för psykoterapi, samtalsstöd, krissamtal och handledning. Vi jobbar även med parterapier. För företag och organisationer har vi förutom handledning också tjänster som chefscoaching, grupputveckling och konflikthantering. Du kan läsa mer om våra organisationstjänster här. Kontakta oss gärna på 023 – 70 50 40 eller dalarna@sanktlukas.se om du vill veta mer eller boka en första tid.

Vi som arbetar här har bred kompetens av olika typer av samtal och metoder för psykoterapeutisk behandling. Gemensamt för oss som arbetar här är det relationella perspektivet som innebär att handledning eller psykoterapi är något som utformas tillsammans i terapirummet, utifrån dina unika behov.

Boka terapisamtal

För att boka en tid kan du ringa oss på telefon 023-705040 eller maila oss på dalarna@sanktlukas.se.  Vi har telefontid månd och torsd 13.00-14.00 eller så kan du ringa och lämna ett meddelande, så ringer vi upp dig. Det går också lika bra att skicka e-post till dalarna@sanktlukas.se, men om du mailar oss behöver du komma ihåg att lämna ditt telefonnummer så att vi kan nå dig och få dina personuppgifter.

När du kontaktar oss kan vi komma att spara dina personuppgifter. Läs mer om detta i vår integritetspolicy.

Välkommen att höra av dig!

Våra telefontider måndagar och torsdagar 13:00-14:00. Tfn: 023-705040.

Telefon

023-70 50 40

E-post

dalarna@sanktlukas.se

Adress

Gruvgatan 2
791 62 Falun

Föreningen

Föreningen S:t Lukas Dalarna är en ideell förening som också är huvudman och arbetsgivare för den professionella samtalsmottagningen, belägen i Falun. Som medlem i S:t Lukas föreningsverksamhet är du med och stöttar arbetet med att värna det meningsskapande samtalet, såväl genom föreningarnas aktiviteter, i samtalsmottagningen som via ungdomschatten Unga Lukas. Medlemskapet i S:t Lukas Dalarna innebär […]

Lär dig mer