Välkommen till S:t Lukas Falun

023-70 50 40
Måndagar och torsdagar 13:00-14:00

Besöksadress

Gruvgatan 2 791 62 Falun

Mottagningen

Psykoterapi

Familjerådgivning

Företagstjänster

 

Psykoterapi

Till oss kan du komma som privatperson för psykoterapi eller genom din arbetsgivare för samtalsstöd. Hos vår personal finns bred kompetens av olika typer av samtal och metoder för psykoterapeutisk behandling. Gemensamt för oss är det relationella perspektivet som innebär att psykoterapi är något som utformas tillsammans i terapirummet, utifrån dina unika behov.

Boka terapisamtal

Detta gäller för dig som kommer att bekosta samtalen själv och genom att boka in dig accepterar du våra villkor (priser, avbokningsregler etc.). För att boka en första tid kan du använda bokningsfunktionen längst ned på den här sidan (vi har inte nybesök med videomöte utan endast nybesök för fysiskt möte). Det kan finnas fler lediga tider än de som syns i bokningsmodulen, så om du inte hittar någon som passar kan du enkelt fylla i formuläret som du hittar här så ringer vi upp dig så snart vi kan. Vi försöker hålla väntetiden till terapi så kort som möjligt, aktuell väntetid får du information om när vi ringer upp dig. Om du är intresserad av att gå i samtal hos oss via psykiatrin, ditt försäkringsbolag eller din arbetsgivare behöver du kontakta oss: dalarna@sanktlukas.se

Priser för terapi

Vårt ordinarie pris år 2023 för individualterapi (tid 45-50 min) är 1.190 kr/samtalstillfälle och 1.990 för parterapi (75 min). Du kan enkelt betala med Swish på vår mottagning.

Avbokningsregler

Vid avbokning senare än fem dagar innan samtalstiden debiteras halva priset. Vid uteblivet besök debiteras hela kostnaden.

Personuppgifter

När du kontaktar oss kan vi komma att spara dina personuppgifter. Läs mer om detta i vår integritetspolicy.

Vill du bli medlem i din lokala förening?

Här kan du bli medlem i din lokala förening. Vi skapar mötesplatser med samtal och evenemang kring psykisk hälsa och existentiella frågor. Varmt välkommen i vår utveckling.