Falun

Välkommen till S:t Lukas i Falun

Längre ner på den här sidan kan du läsa mer om psykoterapi och boka en första tid. Klicka på någon av länkarna nedan för att läsa om våra övriga tjänster och anmäla ditt intresse:

Företagstjänster

Svenska kyrkans familjerådgivning

Personuppgifter

När du kontaktar oss kan vi komma att spara dina personuppgifter. Läs mer om detta i vår integritetspolicy.

Psykoterapi

Till oss kan du komma som privatperson för psykoterapi eller genom din arbetsgivare för samtalsstöd. Hos vår personal finns bred kompetens av olika typer av samtal och metoder för psykoterapeutisk behandling. Gemensamt för oss är det relationella perspektivet som innebär att psykoterapi är något som utformas tillsammans i terapirummet, utifrån dina unika behov.

Här kan du läsa mer om psykoterapi och hur den kan bedrivas.

Boka terapisamtal

Detta gäller för dig som kommer att bekosta samtalen själv och genom att boka in dig accepterar du våra priser och avbokningsregler. För att boka en första tid kan du använda bokningsfunktionen längst ned på den här sidan (vi har inte nybesök med videomöte utan endast nybesök för fysiskt möte). Det kan finnas fler lediga tider än de som syns i bokningsmodulen, så om du inte hittar någon som passar kan du enkelt fylla i formuläret som du hittar här så ringer vi upp dig så snart vi kan. Vi försöker hålla väntetiden till terapi så kort som möjligt, aktuell väntetid får du information om när vi ringer upp dig. Om du är intresserad av att gå i samtal hos oss via psykiatrin, ditt försäkringsbolag eller din arbetsgivare behöver du kontakta oss: dalarna@sanktlukas.se

Priser för terapi

Vårt ordinarie pris år 2023 för individualterapi (tid 45-50 min) är 1.190 kr/samtalstillfälle och 1.990 för parterapi (75 min). Du kan enkelt betala med Swish på vår mottagning.

Avbokningsregler

Vid avbokning senare än fem dagar innan samtalstiden debiteras halva priset. Vid uteblivet besök debiteras hela kostnaden. 

Våra telefontider måndagar och torsdagar 13:00-14:00. Tfn: 023-705040.

Telefon

023-70 50 40

E-post

dalarna@sanktlukas.se

Adress

Gruvgatan 2
791 62 Falun

Föreningen

Föreningen S:t Lukas Dalarna är en ideell förening som också är huvudman och arbetsgivare för den professionella samtalsmottagningen, belägen i Falun. Som medlem i S:t Lukas föreningsverksamhet är du med och stöttar arbetet med att värna det meningsskapande samtalet, såväl genom föreningarnas aktiviteter, i samtalsmottagningen som via ungdomschatten Unga Lukas. Medlemskapet i S:t Lukas Dalarna innebär […]

Lär dig mer