Falun

Välkommen till S:t Lukas i Falun

Vi finns här för privatpersoner och organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i terapi, själv eller som par. Du kan också gå i samtalsstöd eller handledning genom din arbetsgivare. För företag och organisationer har vi också tjänster som chefscoaching, grupputveckling och konflikthantering. Du kan läsa mer om våra organisationstjänster här. Kontakta oss gärna på 023 – 70 50 40 eller dalarna@sanktlukas.se om du vill veta mer eller boka en första tid.

Boka terapisamtal

För att boka en tid hos oss kan du ringa på någon av våra telefontider eller ringa och lämna ett meddelande så att vi kan ringa upp dig. Det går också lika bra att skicka e-post till dalarna@sanktlukas.se eller fylla i vårt kontaktformulär, men om du mailar oss behöver du komma ihåg att lämna ditt telefonnummer så att vi kan nå dig och få dina personuppgifter. När vi inte har någon kö går det också att boka en tid direkt via vår hemsida och den applikationen hittar du längre ner på den här sidan. Läs våra villkor först innan du bokar.

Välkommen att höra av dig!

Våra telefontider är onsdagar och torsdagar 13:00-14:00

Telefon

023-70 50 40

E-post

dalarna@sanktlukas.se

Adress

Gruvgatan 2
791 62 Falun

Föreningen

Föreningen S:t Lukas Dalarna är en ideell förening som också är huvudman och arbetsgivare för den professionella samtalsmottagningen, belägen i Falun. Som medlem i S:t Lukas föreningsverksamhet är du med och stöttar arbetet med att värna det meningsskapande samtalet, såväl genom föreningarnas aktiviteter, i samtalsmottagningen som via ungdomschatten Unga Lukas. Medlemskapet i S:t Lukas Dalarna innebär […]

Lär dig mer