Göteborg

Välkommen till S:t Lukas i Göteborg

Covid-19

Med anledning av att smittspridningen i samhället fortfarande är hög genomför vi fram till den 23 april våra samtal och insatser på distans, dvs via videolänk eller telefon. Vid särskilda behov kan överenskommelse göras om att träffas fysiskt på ett säkert sätt med munskydd/visir och ett avstånd på minst 2 meter. Vi hoppas snart kunna återgå till att åter igen erbjuda fysiska möten och följer noga utvecklingen samt Folkhälsomyndighetens råd. 
Kontakta din terapeut för att omboka ett befintligt möte till telefon- eller videosamtal.
Daniel Oscarsson
Verksamhetschef
S:t Lukas i Göteborg, Mölndal och Borås

Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation, utbildning, organisationsutveckling och krishantering.

Vår mottagning är centralt belägen nära Järntorget, mittemot spårvagnshållplatsen Masthuggstorget/Danmarksterminalen.
Spårvagnslinje 3, 9 och 11 stannar här. Kommer du med bil finns goda parkeringsmöjligheter i närheten. Vårt kontor finns på våning 3. Hiss finns.

Tidbokning online
Nu kan du se våra lediga tider och själv boka in dig för ett första samtal hos någon av våra leg. psykoterapeuter/leg. psykologer.
Priset för ett individuellt samtal på vår Göteborgsmottagning är 1.090 kr för dig som privatbetalande.
När du bokar parsamtal ber vi dig boka två direkt efterföljande tider så att vi har tillräckligt med tid för ert första samtal. Priset för parsamtal är 1.950 kr för 1,5 timme, 1.300 kr per timme.

Swishbetalning för dig som privatbetalande kund
2020 införde vi Swish som betalningsmetod för dig som privatbetalande kund. Betalning sker på plats i samband med ditt besök.

Avbokningsregler
Avbokning eller ombokning av tid skall göras senast 48 timmar innan det bokade besöket. Betalar din arbetsgivare eller försäkringsbolag för dina samtal kan du omfattas av särskilda avbokningsregler baserat på ert avtal.
Sen avbokning samt uteblivet besök debiteras med full taxa. Avbokning/ombokning görs direkt till din behandlare via sms, mail eller telefon – kontaktuppgifter hittar du här.

Önskar du prata med en psykoterapeut innan du gör en bokning är du välkommen att ringa 031-58 85 25:  tisdag 10-11, torsdag 14-15.

Genom att använda vår onlinebokning godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter i vårt system.
Läs vår integritetspolicy här.
För tidbokning eller rådgivning,
ring vår telefonmottagning på 031-58 85 25.

Telefonmottagningens öppettider:
Tisdagar kl 10.00-11.00
Torsdagar kl 14.00-15.00

Är du företags- eller avtalskund som vill veta mer, begära en offert eller om du har andra frågor är du välkommen att ringa vår växel på tel 031-58 85 00 eller maila: goteborg@sanktlukas.se.

Telefon

031-58 85 00

E-post

goteborg@sanktlukas.se

Adress

Första Långgatan 21
413 27 Göteborg

Föreningen

Välkommen som medlem i Föreningen S:t Lukas i Göteborg S:t Lukas är en idéburen organisation utan vinstintresse och vi är politiskt och religiöst obundna. Mycket av arbetet inom föreningen görs ideellt så det behövs många som är intresserade och engagerade. S:t Lukas verksamhet grundar sig på föreningens medlemmar, så det enklaste sättet att stödja S:t Lukas […]

Lär dig mer