Göteborg

Välkommen till S:t Lukas i Göteborg

Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation, utbildning, organisationsutveckling och krishantering.

Vår mottagning är centralt belägen nära Järntorget, mittemot spårvagnshållplatsen Masthuggstorget/Danmarksterminalen. Kommer du med bil finns goda parkeringsmöjligheter i närheten. Vårt kontor finns på våning 3. Hiss finns.

Nyhet – Tidbokning online
Nu kan du se våra lediga tider och själv boka in dig för ett första samtal hos någon av våra terapeuter.
Priset för ett samtal på vår Göteborgsmottagning är 1.090 kr för dig som privatbetalande. Vi fakturerar dina samtalstillfällen löpande. Återbud senare än 3 arbetsdagar samt uteblivet besök debiteras med full taxa.
Ring eller maila oss om du får förhinder, så bokar vi om tiden istället.

Önskar du prata med en psykoterapeut innan du gör en bokning är du välkommen att ringa 031-58 85 25: måndag 13-14, tisdag 10-11, torsdag 14-15.

  BOKA TID HÄR

För tidbokning eller rådgivning,
ring vår telefonmottagning på 031-58 85 25.

Telefonmottagningens öppettider:
Måndagar 13.00-14.00
Tisdagar kl 10.00-11.00
Torsdagar kl 14.00-15.00

Är du företags- eller avtalskund som vill veta mer, begära en offert eller om du har andra frågor är du välkommen att ringa vår växel på tel 031-58 85 00 eller maila: goteborg@sanktlukas.se.

Telefon

031-58 85 00

E-post

goteborg@sanktlukas.se

Adress

Första Långgatan 21
413 27 Göteborg

Föreningen

Välkommen som medlem i Föreningen S:t Lukas i Göteborg S:t Lukas är en idéburen organisation utan vinstintresse och vi är politiskt och religiöst obundna. Mycket av arbetet inom föreningen görs ideellt så det behövs många som är intresserade och engagerade. S:t Lukas verksamhet grundar sig på föreningens medlemmar, så det enklaste sättet att stödja S:t Lukas […]

Lär dig mer