Välkommen till S:t Lukas Stockholm

08-556 08 200
Måndag-fredag kl. 8.00-17.00

Besöksadress

Långholmsgatan 27 102 71 Stockholm

Mottagningen

Välkommen till S:t Lukas i Stockholm!

Vi vänder oss till organisationer och privatpersoner. Vi har mer än 70 års erfarenhet av samtal och psykologiska hälsofrågor. 

För företag, organisationer och offentlig verksamhet: 

Vi erbjuder bland annat medarbetarstöd, konsultation för chefer, ledarskapsutveckling och coachning, handledning, föreläsningar/ webinarier. Våra kunder är små, medelstora och stora företag, idéburen sektor, offentlig verksamhet samt universitet. Välkommen att kontakta oss för information och konsultation, tel. 08- 556 08 200, mail: stockholm@sanktlukas.se

För privatpersoner:

Hos oss kan du gå i enskilda samtal såsom terapi och krissamtal, men även få stöd i form av par- och familjesamtal, ring och anmäl dig på vår telefonmottagning på tel. 08-669 80 25.

Telefonmottagningen bemannas av en leg. psykoterapeut, som under telefontiden svarar på de frågor och funderingar du har angående psykoterapi, avgifter och upplägg hos oss.

Telefonmottagningens telefontider:
Måndag kl. 13.10-14.10
Onsdag kl. 13.10-14.10
Torsdag kl. 11.15-12-15

Vi erbjuder  subventionerade tidsbegränsade samtal för dig mellan 18- 27 år, önskar du dessa samtal är du välkommen att ringa till växeln 08-556 08 200, och val 5. 

På S:t Lukas i Stockholm arbetar leg. psykoterapeuter leg. psykologer. Vi har bred kompetens och arbetar med olika metoder och har lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor.  Vi har även hbtqi- kompetens och äldrekompetens.

S:t Lukas startade 1939 och är en politisk och religiöst obunden organisation. Vi erbjuder företag, organisationer och privatpersoner samtalsstöd, psykoterapi, chefsstöd, krishantering, utbildning och organisationspsykologiska tjänster. Utifrån forskning och beprövad erfarenhet arbetar vi för att främja psykisk hälsa och utveckling av individer, grupper, organisationer och ledare. Vi tar inte ut någon vinst utan använder vår kompetens och vårt överskott till att subventionera samtal för unga vuxna. 

Föreningen

S:t Lukas är en riksomfattande ideell och allmännyttig organisation med trettiotal föreningar i landet. Organisationen bildades 1939 av läkare, präster och socialarbetare. Den bärande idén var en gemensam syn på människan som en helhet med såväl fysiska, psykiska som existentiella och andliga behov. Med öppenhet och respekt ville man ge människor möjlighet att arbeta med sina […] Läs mer

Vill du bli medlem i din lokala förening?

Här kan du bli medlem i din lokala förening. Vi skapar mötesplatser med samtal och evenemang kring psykisk hälsa och existentiella frågor. Varmt välkommen i vår utveckling.