Vill du boka samtal med en leg. psykoterapeut?


Välkommen till oss om du vill gå i psykoterapi individuellt eller som par. Vi tar emot i ljusa och trevliga lokaler centralt vid Hornstull. Om du föredrar digitalt samtal är det möjligt.


Våra psykoterapeuter har stor erfarenhet av att hantera:
·  Livskriser såsom skilsmässa, arbetslöshet, familjebildning, sorg och förluster
·  Stress- och utmattningsproblematik
·  Nedstämdhet
·  Oro
·  Trauma
·  Ångestproblematik som t ex panikångest, social fobi, generaliserad ångest
·  Existentiella livskriser och frågeställningar
·  Relationsproblem såväl privat som i arbetslivet
·  Sjukdom eller olycka som påverkar livssituationen.

Du garanteras att den psykoterapeut du träffar är legitimerad psykoterapeut. Legitimationen innebär bland annat att psykoterapeuten har adekvat akademisk grundutbildning, genomgått av Socialstyrelsen godkänd påbyggnadsutbildning vilket är en kvalitetssäkring av verksamheten och en trygghet för dig.

Det kan även vara bra för dig att veta att:
·  Mottagningen är öppen dagtid på vardagar.
· Första besöket är alltid orienterande samtal där vi tillsammans formulerar dina förväntningar utifrån den problematik du söker för. Om vi kommer fram till att vi inte är rätt ställe för dig, rekommenderar vi vart du kan vända dig. Är du osäker innan du bokar tid hos oss kan vi ge dig en kort telefonkonsultation innan du bokar din tid.

Priser:
·  Individuella samtal 1230 kr/45 min.
·  Parsamtal 2720 kr/90 min.

Som privatperson kan du boka en tid hos en psykoterapeut antingen via vår växel 08-556-08 200 eller gör du en intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig.
Du som är företagskund eller vill bli det ombeds ringa S:t Lukas mottagning på telefon 08-556 08 200 alternativt maila oss till stockholm@sanktlukas.se.

Avser du att ansöka om nedsättning av psykoterapiavgiften?
Du har en inkomst motsvarande studiemedelsnivå, uppbär a-kassa eller en inkomst som ligger i nivå med existensminimum och avser att ansöka om nedsättning av avgiften skriv det i din intresseanmälan så kan vi maila ansökningshandlingarna för att ansöka om nedsättning av terapiavgift.


Har du inget BankID kan du maila till stockholm@sanktlukas.se så kontaktar vi dig.