Mölndal

SLIPP PASSA TELEFONTIDER

Nu kan du som privatperson se lediga tider, boka dig för ett första samtal och betala direkt på nätet hos 14 av våra mottagningar runt om i landet.
Boka tid

Välkommen till S:t Lukas i Mölndal

Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation, utbildning, organisationsutveckling och krishantering.

Vår mottagning är centralt belägen vid gågatan i Mölndals centrum, nära spårvagnshållplatsen och tågstationen Mölndals Centrum. Kommer du med bil finns goda parkeringsmöjligheter i närheten.

Vi byter administrativa system fr.o.m januari 2019
Vi vill uppmärksamma våra kunder på att vi byter två av våra administrativa system fr.o.m januari 2019 och att våra fakturor därför kommer att se annorlunda ut de första månaderna innan systemen är helt intrimmade. Har du frågor gällande din faktura är du välkommen att kontakta vår ekonom Bengt Crafoord, bengt.crafoord@sanktlukas.se, tel 031-58 85 02.

Nyhet – Tidbokning online för S:t Lukas mottagning i Mölndals centrum
Nu kan du se våra lediga tider och själv boka in dig för ett första samtal hos någon av våra terapeuter.
Priset för ett samtal på vår Mölndalsmottagning är 1.090 kr för dig som privatbetalande. Vi fakturerar dina samtalstillfällen löpande. Återbud senare än 3 arbetsdagar samt uteblivet besök debiteras med full taxa.
Ring eller maila oss om du får förhinder, så bokar vi om tiden istället.

BOKA HÄR


 

För tidbokning eller rådgivning för dig som privatbetalande, ring vår telefonmottagning
på 031-58 85 25.

Telefonmottagningens öppettider
Mån kl 10.00 - 11.00
Tis kl 10.00 - 11.00
Tor kl 12.00 - 13.00
Fre kl 13.00 - 14.00

Är du företags- eller avtalskund som vill veta mer, begära en offert eller om du har andra frågor är du välkommen att ringa vår växel på tel 031-58 85 00 mellan kl 9-15 eller maila: goteborg@sanktlukas.se

Telefon

Växel 031-58 85 00

E-post

molndal@sanktlukas.se

Adress

Bergmansgången 5
431 30 Mölndal

Föreningen

Välkommen som medlem i Föreningen S:t Lukas i Göteborg. Föreningen är en idéburen organisation utan vinstintresse och vi är politiskt och religiöst obundna. Mycket av arbetet inom föreningen görs ideellt så det behövs många som är intresserade och engagerade. Du är välkommen att bli medlem i S:t Lukas i Göteborg Lär dig mer

Lär dig mer