Mölndal

Välkommen till S:t Lukas i Mölndal

Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har bred kompetens inom olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation, utbildning, organisationsutveckling och krishantering.

Vår mottagning är centralt belägen vid gågatan i Mölndals centrum, nära spårvagnshållplatsen och tågstationen Mölndals Centrum. Kommer du med bil finns goda parkeringsmöjligheter i närheten.

Tidbokning online – digitala eller fysiska samtal

Här kan du se våra lediga tider och boka in dig för ett första samtal hos någon av våra leg. psykoterapeuter/leg. psykologer. Du kan själv välja om du vill boka ett digitalt samtal eller ett fysiskt samtal på plats på någon av våra mottagningar.
Priset för ett individuellt samtal är 1.150 kr/timme (45 min samtal, 15 min adm) för dig som privatbetalande.

För bokning av familjerådgivning, se resp. kommuns sida här till vänster.

I våra automatiska bokningsbekräftelser och sms-påminnelser anges adressen till den mottagning du bokat in dig på. Har du bokat ett digitalt samtal med din behandlare kommer du även att få en länk till ert videosamtal skickad till dig via sms/mail precis innan ert samtal startar.

Swishbetalning för dig som privatbetalande kund
2020 införde vi Swish som betalningsmetod för dig som privatbetalande kund. Betalning sker i samband med ditt samtal.

Avbokningsregler
Avbokning/ombokning av tid skall göras senast 48 timmar innan det bokade besöket.  Betalar din arbetsgivare, kommunala familjerådgivning eller ditt försäkringsbolag för dina samtal kan du omfattas av särskilda avbokningsregler baserat på ert avtal. Sen avbokning samt uteblivet besök debiteras med full taxa. Avbokning/ombokning görs direkt till din terapeut/psykolog via sms, mail eller telefon – kontaktuppgifter hittar du här.

Önskar du prata med en psykoterapeut innan du gör en bokning är du välkommen att ringa 031-58 85 25: tisdag 10-11, torsdag 14-15.

Genom att använda vår onlinebokning godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter i vårt system.
Läs vår integritetspolicy här.
För tidbokning eller rådgivning,
ring vår telefonmottagning på 031-58 85 25.

Telefonmottagningens öppettider:
Tisdagar kl 10.00-11.00
Torsdagar kl 14.00-15.00

Är du företags- eller avtalskund som vill veta mer, begära en offert eller om du har andra frågor är du välkommen att ringa vår växel på tel 031-58 85 00 eller maila: goteborg@sanktlukas.se.

Telefon

Växel 031-58 85 00

E-post

molndal@sanktlukas.se

Adress

Bergmansgången 5
431 30 Mölndal

Föreningen

Välkommen som medlem i Föreningen S:t Lukas i Göteborg. Föreningen är en idéburen organisation utan vinstintresse och vi är politiskt och religiöst obundna. Mycket av arbetet inom föreningen görs ideellt så det behövs många som är intresserade och engagerade. Du är välkommen att bli medlem i S:t Lukas i Göteborg Lär dig mer

Lär dig mer