Välkommen till S:t Lukas Mölndal

031-58 85 00

Besöksadress

Bergmansgången 5 431 30 Mölndal

Mottagningen

Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation, utbildning, organisationsutveckling och krishantering.

Vår mottagning är centralt belägen vid gågatan i Mölndals centrum, nära spårvagnshållplatsen och tågstationen Mölndals Centrum. Kommer du med bil finns goda parkeringsmöjligheter i närheten.

Tidbokning online – fysiska eller digitala samtal

I vår onlinebokning här nedan kan du se våra lediga tider och boka in dig för ett första samtal hos någon av våra leg. psykoterapeuter/leg. psykologer. Du kan själv välja om du vill boka ett digitalt samtal eller ett fysiskt samtal på plats på någon av våra mottagningar. 

I våra automatiska bokningsbekräftelser och sms-påminnelser anges adressen till den mottagning du bokat in dig på. Har du bokat ett digitalt samtal med din behandlare kommer du även att få en länk till ert videosamtal skickad till dig via sms/mail precis innan ert samtal startar.

T.o.m 31 dec 2023 är priset för ett individuellt samtal är 1.150 kr/timme (45 min samtal, 15 min adm) för dig som privatbetalande.

Nytt pris fr.om 1 januari 2024 för dig som privatbetalande

Pris för ett individuellt samtal är 1.220 kr/timme (45 min samtal, 15 min adm).

Vi ändrar samtidigt vår avbokningsregel till senast 24 timmar innan det bokade besöket för dig som privatbetalande.

Familjerådgivning

För bokning av familjerådgivning, se resp. kommuns sida här till vänster.

Swishbetalning för dig som privatbetalande kund

2020 införde vi Swish som betalningsmetod för dig som privatbetalande kund. Betalning sker i samband med ditt samtal.

Avbokningsregler

Avbokning/ombokning av tid skall göras senast 48 timmar innan det bokade besöket.  Betalar din arbetsgivare, kommunala familjerådgivning eller ditt försäkringsbolag för dina samtal kan du omfattas av särskilda avbokningsregler baserat på ert avtal.

Fr.o.m 1 januari 2024 ändrar vi avbokningsregeln till senast 24 timmar innan det bokade besöket för dig som privatbetalande.

Sen avbokning samt uteblivet besök debiteras med full taxa. Avbokning/ombokning görs direkt till din terapeut/psykolog via sms, mail eller telefon – kontaktuppgifter hittar du här.

Vill du få rådgivning innan du bokar?

Vill du tala med en psykoterapeut för rådgivning om vilken typ av stöd som passar dig/er bäst innan du gör en bokning är du välkommen att ringa vår telefonmottagning på 031-58 85 25:  tisdag kl 10-11, torsdag kl 14-15.

Är du företags- eller avtalskund som vill veta mer, begära en offert eller om du har andra frågor är du välkommen att ringa vår växel på tel 031-58 85 00 eller maila: goteborg@sanktlukas.se

Genom att använda vår onlinebokning godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter i vårt system.

Läs vår integritetspolicy här.

Vill du bli medlem i din lokala förening?

Här kan du bli medlem i din lokala förening. Vi skapar mötesplatser med samtal och evenemang kring psykisk hälsa och existentiella frågor. Varmt välkommen i vår utveckling.