Mölndal

Välkommen till S:t Lukas i Mölndal

Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. För organisationer och företag erbjuder vi även ledarskaps- och arbetshandledning, medarbetarstöd, konsultation, utbildning, organisationsutveckling och krishantering.

Vår mottagning är centralt belägen vid gågatan i Mölndals centrum, nära spårvagnshållplatsen och tågstationen Mölndals Centrum. Kommer du med bil finns goda parkeringsmöjligheter i närheten.

Digitala eller fysiska möten
Då smittspridningen i samhället fortfarande är hög genomför vi primärt våra samtal och insatser på distans, dvs via videolänk eller telefon. 
För dig som är vaccinerad och/eller har antikroppar kan vi även erbjuda ett begränsat antal tider för fysiska möten hos några av våra behandlare. Du och din behandlare beslutar om ni kan träffas fysiskt på ett säkert sätt med eller utan munskydd/visir och ett avstånd på minst 2 meter.
För bokning av digitala samtal använd vår onlinebokning nedan, för bokning av ett första fysiskt möte ring 031-58 85 00.
För bokning av familjerådgivning se resp. kommuns sida här till vänster.

Tidbokning online  – digitala samtal
Här kan du se våra lediga tider och boka in dig för ett första samtal hos någon av våra leg. psykoterapeuter/leg. psykologer.
Priset för ett samtal på vår Mölndalsmottagning är 1.090 kr/timme (45 min samtal, 15 min adm) för dig som privatbetalande. 

I våra automatiska bokningsbekräftelser och sms-påminnelser anges adressen till vår mottagning. Samtalet kommer trots det att vara digitalt, om du inte särskilt kommit överens om något annat med din behandlare.

Swishbetalning för dig som privatbetalande kund
2020 införde vi Swish som betalningsmetod för dig som privatbetalande kund. Betalning sker i samband med ditt samtal. 

Avbokningsregler
Avbokning/ombokning av tid skall göras senast 48 timmar innan det bokade besöket.  Betalar din arbetsgivare, kommunala familjerådgivning eller ditt försäkringsbolag för dina samtal kan du omfattas av särskilda avbokningsregler baserat på ert avtal. Sen avbokning samt uteblivet besök debiteras med full taxa. Avbokning/ombokning görs direkt till din terapeut/psykolog via sms, mail eller telefon – kontaktuppgifter hittar du här.

Önskar du prata med en psykoterapeut innan du gör en bokning är du välkommen att ringa 031-58 85 25: tisdag 10-11, torsdag 14-15.

Genom att använda vår onlinebokning godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter i vårt system. 
Läs vår integritetspolicy här.
För tidbokning eller rådgivning,
ring vår telefonmottagning på 031-58 85 25.

Telefonmottagningens öppettider:
Tisdagar kl 10.00-11.00
Torsdagar kl 14.00-15.00

Är du företags- eller avtalskund som vill veta mer, begära en offert eller om du har andra frågor är du välkommen att ringa vår växel på tel 031-58 85 00 eller maila: goteborg@sanktlukas.se.

Telefon

Växel 031-58 85 00

E-post

molndal@sanktlukas.se

Adress

Bergmansgången 5
431 30 Mölndal

Föreningen

Välkommen som medlem i Föreningen S:t Lukas i Göteborg. Föreningen är en idéburen organisation utan vinstintresse och vi är politiskt och religiöst obundna. Mycket av arbetet inom föreningen görs ideellt så det behövs många som är intresserade och engagerade. Du är välkommen att bli medlem i S:t Lukas i Göteborg Lär dig mer

Lär dig mer